vakantie

- All Inclusive
- Cruises
- Duik vakantie
- Lastminutes
- Met Kinderen
- Vliegreizen
- Zon en Strand vak.

 

accommodaties

- Appartementen
- Hotels
- Particulier
- Resorts
- Vakantie Villa's

 

vervoer

- Auto Verhuur
- Vliegtickets

 


Sport

De populairste sport op Curaçao is ongetwijfeld honkbal. Daarnaast is voetbal ook populair. De sporten waar Curaçao pas echt bekend om is komt meer door het toerisme, op Curaçao kunt u namelijk fantastisch duiken maar ook zeker goed golfen en mountainbiken. Daarnaast is het eiland natuurlijk in trek vanwege watersporten zoals zeilen, snorkelen en jetskiën. 

Duiken
Duiken op Curaçao is een belevenis er is kristal helder water en er zijn verschillende goed bereikbare riffen waar natuurlijk veel te zien is. Wanneer niet zo bekend ben met snorkelen kunt u zich gemakkelijk laten voorlichten of les nemen bij een plaatselijke duikschool, waar u eventueel ook materialen kunt huren.

Snorkelen
Snorkelen is in Curaçao op veel plekken toegestaan en op veel plekken een echte belevenis, wanneer niet zo bekend ben met snorkelen kunt u zich gemakkelijk laten voorlichten bij een plaatselijke duikschool, waar u eventueel ook materialen kunt huren.

Golf
Op Curaçao kan er op twee plekken worden gegolft, te weten: de Blue Bay Golf & Beach Resort en de Curaçao Golf & Squash Club.

Jetskiën
Voor het huren van een jetski kunt u het beste naar Mambo Beach.

Windsurfen en Zeilen
Dankzij de altijd aanwezige wind kan er goed worden gezeild of gewindsurft. Hiervoor kunt u het beste contact opnemen met een plaatselijke windsurf of zeil centrum op Curaçao.

Mountainbiken
Mountainbiken is de perfecte manier om Curaçao te ontdekken. Het eiland biedt vele interessante mountainbike routes. Of je nu een beginner bent of klaar voor de uitdaging op meer technische paden, het is er allemaal. Zo zijn er prachtige zandwegen met cactussen aan beide zijden en uitzicht op de Caribische zee, waar zowel de beginnende als de gevorderde mountainbiker van zal genieten. Maar er zijn ook routes over kalksteenterrassen langs de ruige noordkust, op oude plantages of langs de zoutpannen.  Andere routes bestaan uit rotsachtige single-trails die kort en steil kunnen zijn of lang en bochtig en een goede conditie en technische vaardigheden vereisen.
De mooiste plekjes zijn echter niet gemakkelijk te vinden zonder gids, zelfs niet met kaart. Daarom organiseert WannaBike mountainbike tours. Meer informatie op www.wannabike.com.

 
Privacy | Disclaimer | Contact | Links |
© Tosl Media 2007-2013