vakantie

- All Inclusive
- Cruises
- Duik vakantie
- Lastminutes
- Met Kinderen
- Vliegreizen
- Zon en Strand vak.

 

accommodaties

- Appartementen
- Hotels
- Particulier
- Resorts
- Vakantie Villa's

 

vervoer

- Auto Verhuur
- Vliegtickets

 


Vakantiehuis op Curacao inclusief een gratis auto

Op vakantie naar Curacao? Via fakansikascuracao.nl kunt u ons vakantiehuis huren en heeft u gedurende uw verblijf een gratis auto tot uw beschikking.

Soort accommodatie: Vakantievilla
Aantal Personen: 6
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 2

Prijs per persoon per nacht al vanaf:
EUR 17,50 p.p.p.n 

Beschrijving van de accommodatie
Het is een typisch Antilliaans huis inclusief een porch, staat geheel vrijstaande in het villadorp Grote Berg wat weer ten westen van Willemstad ligt. Is voorzien van alle denkbare comfort, heeft een prachtige grote tuin inclusief zwembad die lekker privé ligt, uw privacy is dus gewaarborgd! Alle vertrekken bevinden zich op de begane grond en zijn volledig ingericht. U hoeft dus niets mee te nemen! De vakantievilla heeft een ruime woonkamer en een keuken welke is voorzien van alle nodige apparatuur (incl. vaatwasser en wasmachine). Verder heeft onze vakantevilla 3 royale slaapkamers en 2 badkamers plus nog een 3de toilet. Recentelijk hebben wij onze vakantievilla (2012) helemaal opgeknapt en is ook buitenkant geheel opnieuw geschilderd, alle verblijven zijn voorzien van nieuwe airco’s.

Fakansikas Curacao Zwembad Fakansikascuracao Grote Berg

Welke activiteiten kunnen er ondernomen worden?
In de buurt bevinden zich een golfbaan, diverse duikscholen en enkele leuke restaurantjes. Alles wat nodig is voor een heerlijke vakantie is hier te vinden! Gelegen op een uitstekende uitvalsbasis om het prachtige eiland Curaçao te verkennen. Tijdens uw verblijf beschikt u kosteloos over de aanwezige Suzuki Samurai Jeep.

Wat is er in de omgeving te zien?
Grote Berg ligt aan de rustige kant van Willemstad in een mooie groene omgeving. Willemstad is goed bereikbaar maar ook de Westpunt met haar prachtige ruige natuur. Diverse mooie rustige stranden liggen op korte afstand maar ook het trendy Kokomo beach is dichtbij.

Verhuurprijs en afspraken
Ook al boekt u voor één slaapkamer, u behoudt de vakantievilla voor alleengebruik: kamers worden dus niet afgesloten. U kunt de vakantievilla al huren voor minimaal vijf nachten. Ook is er de mogelijkheid de vakantievilla voor een langere periode huren tegen een aantrekkelijke prijs EUR 17,50 p.p.p.n., bijvoorbeeld twee of meerdere maanden. De tarieven in het overzicht gelden alleen bij verhuur rechtstreeks via reserveren op deze website fakansikascuracao.nl en niet bij verhuur via een bemiddelingsbureau. Wij berekenen geen hoog- of laagseizoensprijzen, Curaçao is ieder deel van het jaar aantrekkelijk. Mocht u echter willen boeken in schoolvakantieperiodes, wees er dan snel bij!

Voor meer info en foto's kunt u terecht op: http://www.fakansikascuracao.nl

< Ga hier terug naar het aanbod particuliere vakantie accommodaties >

 
Privacy | Disclaimer | Contact | Links |
© Tosl Media 2007-2013