vakantie

- All Inclusive
- Cruises
- Duik vakantie
- Lastminutes
- Met Kinderen
- Vliegreizen
- Zon en Strand vak.

 

accommodaties

- Appartementen
- Hotels
- Particulier
- Resorts
- Vakantie Villa's

 

vervoer

- Auto Verhuur
- Vliegtickets

 


Christoffel park

Christoffel Park is een absolute aanrader voor natuurliefhebbers. Hier vindt u een varia aan Flora en Fauna op het eiland. Christoffel Park ligt op ongeveer 35 minuten rijden van Willemstad nabij Savonet. Wij zouden u willen aanraden om wel de tijd te nemen voor Christoffel Park er is namelijk veel te bezichtigen. Zo ligt hier het hoogste punt van Curacao: Mount Christoffel. Daarnaast is hier leven te vinden dat niet veel gezien wordt, bijvoorbeeld het Curacaosche hert waarvan er nog maar een paar honderd in leven zijn.

Buiten de flora en fauna om vinden we hier ook veel geschiedenis terug. In dit gebied lagen vroeger namelijk meerdere plantages waar nog vele overblijfselen van te vinden zijn.

U kunt Christoffel Park te voet bezichtigen of u kunt ervoor kiezen om het park vanuit de auto te zien. Voor beide vervoerstype bestaan er namelijk speciale routes, bedenkt echter wel dat wanneer u besluit te wandelen dat u dit niet midden op de dag doet. We zouden u willen adviseren om bij een dergelijke wandeling vroeg te vertrekken omdat de zon simpelweg te warm is.

terug naar het overzicht

Andere bezienswaardigheden

 

 

 
Privacy | Disclaimer | Contact | Links |
© Tosl Media 2007-2013